KoneAgria 

Ajankohtaista

Olet täällä

KoneAgria 2021 keskittyy kattavuuteen ja monipuolisuuteen

KoneAgria Heikki Sulander

ProAgria Tapahtumat sai KoneAgria 2021 -näyttelyyn paljon kyselytietoa näyttelykävijöiltä ja näytteilleasettajilta. – Palaute antoi varmuutta rakentaa yhdessä näytteilleasettajien kanssa KoneAgria 2021 kattavaksi ja monipuoliseksi näyttelyksi, jossa on mukana kasvinviljelyn, karjatalouden ja metsänhoidon koko tarjonta. Kävijät odottavat koneita, laitteita, varusteita ja palveluja. Sen sijaan karjanäyttelyä ei koettu tärkeäksi, tiivistää ProAgrian uuden näyttely-yhtiön hallituksen puheenjohtaja Henri Honkala.

Tiedote 11.3.2020 ProAgria keskittää kaikki näyttelynsä yhteen yhtiöön

ProAgrian näyttelyt

ProAgria keskukset ja Liitto sekä ruotsinkielisen neuvonnan vastaavat organisaatiot keskittävät kaikki näyttelynsä yhteen yhtiöön. – Yhtiön avulla varmistamme, että jatkossakin Suomessa on hyviä ammattinäyttelyitä.

KoneAgria 2019 päättyi juhlavissa tunnelmissa

Jyväskylän KoneAgria 2019 -näyttelyssä kävi noin 12 500 maaseudun ammattilaista

Viidestoista maaseudun ammattilaisten huipputapahtuma, Jyväskylän KoneAgria 2019, päättyi lauantaina juhlavissa tunnelmissa. Kolmen näyttelypäivän aikana Jyväskylän Paviljongissa kävi 12 426 vierasta.

Näyttelyhalleissa vallitsi KoneAgrian perinteiden mukaisesti leppoisa ja mukava tunnelma, mutta kävijät olivat kuitenkin tosissaan liikkeellä. Näyttelyn johtaja Marko Toivakka ei peitellyt tyytyväisyyttään.

KoneAgrian uutuudet

 Jyväskylä, 10.10.2019
Vapaa julkaistavaksi

Jyväskylän KoneAgria 2019 -näyttelyssä
ovat esillä maatalouden kiinnostavimmat uutuudet

KoneAgria 2019 -näyttely on pullollaan uutuustuotteita. Jyväskylän Paviljongissa 10.–12. lokakuuta järjestettävän maaseudun ammattilaisten huipputapahtuman kokenut asiantuntijaraati jakoi tänä vuonna uutuustuotteet neljään kategoriaan.

Ilmastonmuutosta torjutaan globaalisti Saarijärveltä käsin

TIEDOTE
9.10.2019

JULKAISUVAPAA HETI

ILMASTONMUUTOSTA TORJUTAAN GLOBAALISTI SAARIJÄRVELTÄ KÄSIN

Ilmastonmuutos puhuttaa loppuunmyydyssä KoneAgriassa

Jyväskylän KoneAgria 2019 -näyttelyn osastopaikat on myyty loppuun

Kaikki Jyväskylän Paviljongin hallit ovat täynnä, eikä ulkoalueellekaan enää mahdu muuten kuin poikkeusjärjestelyin. KoneAgrian näyttelypäällikkö Marko Toivakka sanoo, että 10.–12. lokakuuta on luvassa hieno näyttely.

”Näytteilleasettajien kiinnostus ja tilojen täyttyminen kertovat selvästi, että maatalouden vuosittaiselle ammattitapahtumalle on kysyntää. Paviljongin sisätilat ovat täynnä, mutta ulkoalueelle on mahdollista vielä päästä, jos siirrämme aitoja kauemmaksi”, Toivakka sanoo.

Maitoyrittäjät ry jatkaa yhteistyökumppanina

KoneAgrian yhteistyökumppanina jatkaa Maitoyrittäjät ry.

Yhdistys järjestää torstaina 10.10. 2019 seminaarin aiheesta "Suomalaisen maidontuotannon kilpailukyky ja mahdollisuudet Euroopan markkinoilla".

Huippupuhujana tutkija Steffi Wille-Sonk, EDF, aiheena "Miten suomalaiset maitoyritykset menestyvät Euroopan Maidontuottajien tuotantokustannusvertailussa – missä olemme hyviä ja mistä voisimme ottaa oppia?"

Jyväskylän KoneAgria 2019 on lähes loppuunmyyty

Tiedote 24.5.2019

Maaseudun ammattilaisten huipputapahtuma KoneAgria 2019 järjestetään Jyväskylän Paviljongissa 10.–12. lokakuuta. Kiinnostus KoneAgriaa kohtaan on ollut kova ja näyttely on jo nyt lähes loppuunmyyty.

FDE - onnistunut lypsykarjan sisänäyttely

Finn Dairy Expon väki loi KoneAgriaan pitkästä aikaa lypsykarjan sisänäyttelyn. Päivittäiset esitykset ovat pysäyttäneet hyvin näyttelykävijöitä areenan katsomoihin ja laitamille seuraamaan taitavaa karjankäsittelyä.

- Esiintymiskehä, lavastus ja värit ovat tosi hienoja ja näyttäviä. Halusimme, että yleisö nauttii näkemästään, sanoo Mirja Koljonen, yksi Finn Dairy Expon järjestäjistä.

KoneAgria järjestetään ensi vuonna jälleen Jyväskylässä

Lauantaina päättynyt hyväntuulinen KoneAgria sai viljelijät liikkeelle eri puolita Suomea. Tuottajat löysivät ratkaisuja koko tilan tarpeisiin ja osastoilla tehtiin kauppaa ennätysmäisen vilkkaasti. KoneAgria järjestetään seuraavan kerran Jyväskylässä 10.-12.10.2019.

- Näytteilleasettajilta ja näyttelyvierailta saadun palautteen perusteella KoneAgria onnistui tälläkin kertaa palvelemaan sekä ostajia että myyjiä. KoneAgrian sijainti keskisessä Suomessa on myös hyvä asia, toteaa näyttelypäällikkö Marko Toivakka.

Sivut